keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Häähullu ilmoittautuu

kuva
En varmastikaan ole ainoa tyttö joka on haaveillut omasta hääpäivästään pienestä pitäen. Minulla siihen on
vielä (liian) monta vuotta aikaa, mutta ajattelin kuitenkin olla edes häiden suunnittelussa ajoissa matkassa. Ajatus hääblogin kirjoittamisesta on ollut jo pitkään takaraivossa kummittelemassa ja juuri näin syysmasennuksen iskiessä päätin ryhtyä toimeen. Ajattelin kirjoittaa tätä lähinnä omia häitäni varten (enintään kymmenen vuotta suostun odottamaan), etten sitten tosipaikan edessä unohda mitään ihanaa pois maailman parhaasta päivästä!

Tätä blogia ajattelin täyttää lähinnä mielipiteilläni, mieltymyksilläni ja unelmillani. Mikä on ihanaa ja mikä taas aivan perseestä. Omaa naamaani en ainakaan vielä näytä, eikä tästä blogista tiedä kun poikaystäväni. Kuvatkin tulen todennäköisesti pöllimään röyhkeästi netistä, mutta kuka nyt niin ei tee.

kuva
Ehkä minun pitäisi edes hieman raottaa teille tätä kummaa kirjoittajaa että tiedätte mitä odottaa? Olen siis vielä lukiossa mutta en todellakaan malta odottaa sitä päivää kun saan vihdoinkin sanoa tahdon! Seurustelen, enkä pidä tuota sulhasehdokasta ollenkaan pahana. Rakastan suunnitella ja organisoida asioita, toteutus kyllä jää yleensä hieman vajaaksi koska olen kamalan hidas syttymään.. Tykkään tehdä käsilläni kaikkea, ja pidän myös siitä huolen, että häissä se näkyy (ja toivottavasti myös siinä budjetissa). Minulle kävi nyt samoin kuin aina ennenkin; en keksi kirjoittamista silloin kun olisi se h-hetki. Ehkä opitte minusta lisää postauksien myötä :)

Saatan kirjoittaa tänään vielä postausta unelmahäistäni, jahka sen voisi sitten aina puolen vuoden välein tehdä uudestaan. Saa nähdä kuinka tämän(kin) naisen mieli muuttuu niinkuin tuulihyrrä. Jahka saan vain ensin tähän koneeseen hieman paremman kuvanmuokkausohjelman kuin paint..
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11204025/?claim=6d3jbhgk284">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

2 kommenttia:

  1. Moikka ja onnea uudelle hääblogille! Häähaaveilu on kyllä mukavaa puuhaa.

    Hei tosta kuvanmuokkausohelmasta, käy kurkkaamassa mun blogin puolella, vinkkasin viime viikolla yhdestä erittäin pätevästä ilmaisohjelmasta!

    VastaaPoista
  2. kiitos ! (: tää mun vastaus on hieman jäljessä kun nyt vasta tän sun kommentin hokasin.. mutta joo, käyn kattoos !

    VastaaPoista