perjantai 8. marraskuuta 2013

Tämänhetkiset unelmahääni

Tämän postauksen kasaukseen menikin enemmän aikaa kuin mihin olin varautunut, joten siksi saatte sen vasta tänään.

Kirkkohäät haluan ehdottomasti. Paikasta ei mitään tietoa, mutta sen voin vannoa että ei ainakaan minun nykyisellä kotipaikkakunnallani. Haluaisin ihanan puukirkon tai sellaisen vanhan kivikirkon. Tampereen tuomiokirkkokin houkuttelisi kovasti, mutta taitaa se olla jo hieman iso kooltaan.

Teemaväri voisi olla valkoista ja tummanviolettia/laivastonsinistä mustilla yksityiskohdilla. Musta on ollut lempivärini jo niin kauan, että haluan sen myös näkyvän häissäni. Violetti/laivastonsininen saisi näkyä kukissa, kakussa, kutsuissa, kaason mekossa, miesten solmioissa sekä osassa koristelua. En löytänyt laivastonsinisestä sellaisia kuvia kuin olisin halunnut, mutta kuvitelkaa se tuohon violetin kohdalle. Myös violetin sävy on ihan väärä tuossa oikeassa yläkulmassa, mutta oli niin ihana kuva että oli sekin pakko tunkea mukaan.



Häämekoksi olen aina halunnut runsaan, koristeellisen ja todellakin valkoisen mekon. Sellainen että kaikki varmasti tietää kuka on morsian! Vasemmassa yläkulmassa oleva mekko on ollut koneen kirjanmerkeissä ja monta vuotta kun siihen joskus Tumblrissa törmäsin. Niiiiiin tyrmäävä. Jos en löydä mistään(ensimmäisestä liikkeestä) ihanaa mekkoa, tuo on varma valinta teetettäväksi. Sitä hintaa voi itkeä sitten vaikka jälkikäteen ;) Laahuksesta en ole varma jos häät on pihalla suurimman osan ajasta. En haluaisi että se on kamalan likainen häiden päätteeksi. Hunnustakaan en ole täysin varma, se taas riippuu hiuksistani. Jos hunnun hankin, haluan sen olevan todella yksinkertainen, samankaltainen kuin kuvassa (ehkä pari hassua timanttia, tietysti)
Isot häät ovat lähellä sydäntäni, mutta lompakkoani kyseinen unelma ei kovinkaan ilahduta. Haluaisin kaikki rakkaat ystävät, sukulaiset ja perhetutut(sulhasen sukua unohtamatta) todistamaan häitäni. Toisaalta, jo minun häävieraslistani saattaisi olla yli sata henkilöä, joten ehkä pitää karsia pari onnetonta pois.

Hääkakku saisi olla kokonaan valkoinen klassisilla pursotuksilla ja sokerikukilla, tai valkoinen koristeluita teemavärin mukaisesti. En halua normaalia kermakakkua koska sitä saa joka paikasta milloin vain. Suomen tasosta amerikkalaisten hääkakkujen teossa ei ole tietoa mutta toivottavasti se tyyli rantautuu tännekin vakituisemmin niiden kermakakkujen sijasta. En saanut noita kuvia asettumaan tahtoni mukaan, mutta tuosta pitäisi saada ideasta edes jonkinlaisen käsityksen :D

Ohjelmaa haluan enemmän kuin pari hassua. Esimerkiksi erilaiset tutustumisleikit sukujen kesken, tunnelmannostattajaleikit (jokin erityisen hauska), tehtäviä hääparille (tätä en oo vielä miettinyt tarpeeks :D) sekä tietysti puheet ja hääkimpun ja sukkanauhan heitto. Morsiamenryöstöä en todellakaan halua koska se on jo niin nähty. Kaikki jo tietää että se tulee jokatapauksessa takaisin..

Ruokaa ja juomaa tulee olla paljon. Ruokalajeja en ole vielä ehtinyt/jaksanut miettiä, mutta minun ja sulhaseni lempiruokia olisi ihana olla tarjolla! En halua karjalanpaistia ynnä muita "perusruokia". Karkkibuffetti on aivan ehdoton, niin paljon minä rakastan karkkia. Viina saa virrata kunhan kukaan ei ole aivan kamalassa kaatokännissä :D Tätä kategoriaa voisin ruveta miettimään paremmin heti kun minua on kosittu..

Unelmahääni ovat minun ja tulevan sulhasen näköiset, just eikä melkein. Se on meidän päivämme enkä todellakaan halua että joku suunnittelisi sitä puolestani. Ilmassa saa olla rutosti rakkautta ja iloa eikä kukaan saa lähteä häistä itku kurkussa. Haluan, että kaikki muistelevat häitä lämmöllä ja ovat iloisia siitä että minäkin kuin ihmeen kaupalla pääsin naimisiin.

1 kommentti:

  1. Itse olen käyttänyt myös inspiraatiokuvana ompelijoille tuota häämekkokuvasarjan vasemman yläkuvan yläosaa.

    Ei tarttenut sitten kuitenkaan alkaa teettämään pukua, sillä oma löytyi ihan muualta, mutta kieltämättä tuo yläosa on täydellinen. Vieläkin henki salpautuu kun sen näkee <3

    VastaaPoista